i mina två böcker Bakglädje med LCHF och Bakglädje till vardags och fest. Chokladpannacotta (LCHF). Sjud grädde och sukrin+ under omrörning i ca 5 minuter på medeltemperatur
Vispa sötningsmedel och smör. Rör ner äggulorna, ett i taget, med smöret. Blanda kakaon med nöttblandingen och rör sedan ner det tillsammans med smöret, salt, och ev
Fräs detta i en stor stekpanna utan att det tar färg, i rikligt med smör. Häll över vitkålsblandningen i en ugnsfast form och toppa med riven ost, bestäm själv hur mycket
Blanda alla torra ingredienser separat och rör sedan ihop med äggsmeten. LCHF Kesobröd. 3 ägg125 g keso1 msk olja utan smak (vanlig eller kokos)4 msk mandelmjöl3 msk kokosmjöl1 msk fiberhusk2 tsk bakpulver 1 nypa saltSätt ugnen på 200 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.