Till detta vill man ju helst ha en nystekt rödspätta, men det smakar fantastiskt gott även med stekta fiskpinnar och hemlagat mos och gröna ärtor, kalas
Tillsätt citron, senap, salt, peppar och gurkmeja. Rör ihop majonnäs och crème fraiche,. Vänd försiktigt ihop det hela med hackad gurka, kapris, persilja och de hackade äggen
Här kommer receptet på den kalla räksåsen som vi hade till den pankopanerade laxen. Vi köpte kinamat till middag och ikväll blir det en lugn kväll hemma framför tv´n
DubbelpaneradRödspätta med LCHF panering och Danskremouladsås. DanskRemouladsås. Hetta upp en stekpanna med smöret och oljan och när smöret tystnat så lägg i fisken och stek till gyllenbrun yta
Sätt först i en deciliter majonnäs och rör om, behövs mer för önskad konsistens tillsätt då mer. Remouladsås -Finhacka en hel burk picklesgrönsaker och blanda med finhackad kapris
Rör ihop ströbröd tillsammans med salt och citronpeppar och vänd sedan filéerna i det. Paneradrödspätta (ca 4 potioner). Paneradrödspätta (ca 4 potioner)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.