En fin bit torskrygg serverat medkokt potatis, riven pepparrotochskiratsmör. Fisken, en eller två fint skalade ochkokta potatisar, det skirade smöretoch en hög härligt rivig pepparrot
Toppa med dill, slå smöret över och servera med citronklyftor ochkokt potatis. kokt potatis. Använd en vid kastrull och fyll upp med vatten så att torskkotletterna kommer att täckas
Servera med nypotatis koktmed mycket färsk dill, nykokta primörer, skiratsmöroch riven pepparrot. När det bjuds nypotatis, ugnskokt fisk ochskiratsmör är barnen inte direkt svårtrugade
Servera fisken på en bädd av sallad och lägg kokt nypotatis ochpepparrot vid sidan om. Det här är huvudrätten som vi åt efter den kokta vita sparrisen (som publicerades härom dagen)
I dag skall jag dela av mig med ett recept på en ny variant av min lättrimmade ugnsstekta torskrygg, som den här gången serveras på en bädd av ärtpuré tillsammans med riven pepparrotochskiratsmör
4 bit torskrygg (á 150 g) vitt vin lagerblad salt vitpeppar 24 färskpotatisar salt 1 knippe dill 30 g bladspenat olja, till stekning salt 12 gröna sparrisar 200 g färsk pepparrot, riven 500 g räkor med skal dill, efter smak 500 g smör
Mjäll och fin torskrygg tillsammans med smält smörochpepparrot - en oslagbar kombination. Lägg torskryggen i en ugnssäker form, krydda med salt och citronpeppar och slå lite vatten runt fisken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.