Det finns få saker som går så fort att göra som fylld lövbiff och pasta, man kan variera detta i all oänderlighet men jag valde att fylla den med Mozzarella den här gången
Denna moussaka doftar Grekland och semester. För visst längtar man till solen just nu. En moussaka behover inte bara innehålla äggplanta, det funkar utmärkt att ta hälften potatis och hälften äggplanta eller bara ta potatis
Jag har snöat in mig på rullader. ) Denna gång blev det lövbiffsrullader. Mums. Här är receptet på Baconlindade lövbiffsrullader med chilikryddad färskost
Vänd schnitzlarna i vetemjöl på en tallrik. Krydda med salt och peppar. Hetta upp olja och smör i en stor stekpanna och stek schnitzlarna hastigt på bägge sidor
Skär köttet i 8 st lika stora skivor. Vänd dem i vetemjöl. Låt smöret bli nötbrunt i en stekpanna och stek i omgångar så att inte temperaturen sjunker för mycket i pannan