Lägg ut skinkan omlott på plasten och täck med soltorkad tomatkräm, smulad fetaost ochbasilikablad. Med risk för att bli tjatig så har det varit ännu en härlig dag… sol och värme
Bred så över örtoljan och lägg på champinjoner och skivad mozarellaost. Mozarellaost. Här är ett gammalt recept som konstigt nog aldrig hamnat på hemsidan trots att det är en pizza som är mycket god och lite annorlunda då den innehåller en örtolja istället för tomatsås och så är det en kall tomatsås som man klickar på själv
Här är recept på Helstekt fläskfilé fylld med salami, parmesan, basilikaochitalienska kryddor. italienska kryddor (blandning av torkad röd paprika, rosmarin, torkad rödlök, salvia och oregano)
Droppa generöst den extra fina olivoljan över fyllningen och krydda med salt och peppar. Lägg ut parmaskinkan, äggen, osten, basilikan (och tomater och oliver om du använder det) på mitten av rektangeln
Lägg på fyllningen, pensla kanten med vatten och rulla ihop den till en rulle. Blanda i durumvete och tillsätt sedan vetemjölet lite i taget och arbeta ihop degen tills den bli elastisk
Som tilltugg blev det nåt som jag passande blev tipsad av från jobbet, (Tack Erika) Små rostade brödskivor med fetaostkräm på, som sedan toppades med parmaskinka och lite basilika
Skär mozzarellan i skivor och fördela runt jordgubbarna tillsammans med parmaskinkan. Riv basilikan i bitar (skär inte) och singla bladen över salladen
Mixa ihop vitlök, ströbröd, basilikaoch soltorkade tomater i en mixer. ½ dl färsk basilika. Massor med smak och barnen mumsade i sig dessa precis som om dom vore vanliga köttbullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.