Man kan såklart variera med vilka örter man vill, men den här gången var det bara salt och vitlök på mina potatisar som sen åkte in i ugnen på 175 grader ca 45 minuter ( kan variera på potatissort och storlek på potatisen)
Först av allt vill jag önska er som kikar in här en riktigt god fortsättning på det nya året. Idag, årets första dag, har vi njutit av en riktigtsaftig, mör och god helstekt fläskytterfilé
Imorse fick hela familjen en välförtjänt sovmorgon. Vår sexåriga son var den som vaknade först och han kom in till oss klockan 10 och sen låg vi och pratade länge innan vi orkade gå upp
Jag använde en av mina brödkorgar för ett runt bröd. . Fortfarande lite vimmelkantig och hes efter en härlig kväll på Malmö Stadion med Gyllene Tider i fokus vaknar jag upp till en molnig söndag
Medelhavsmat i skogen Det blev några hekto kött kvar på benet, efter att vi ätit Lammstek. På de resterna gjorde jag en god gryta med smaker från sydligare breddgrader
Har länge tänkt att jag måste baka bröd men då tiden inte har räckt till så har de legat vilande ett tag, men idag hade jag lite tid över (trots att jag har en storbeställning på gång) så de fick helt enkelt bli lite nybakat
Ptja, vad är mer perfekt att ägna lördagsförmiddagen till än att baka. ) Perfekt att ha i frysen om du ska ut i skogen på kanske picnic eller bara inte alls orkar laga mat