Servera genast biffarnamedlök, sky och den stekta potatisen samt nyklippt persilja. Tärna potatisoch stek i smör och olja på medelvärme till den är mjuk
Servera Biff à la Lindströmmed strimlad isbergssallat och stekt potatis. Det blev inte isbergssallad till utan inlagd gurka och det passade ljuvligt gott och bra ihop medbiffarnaochpotatisen
500 g ryggbiff av nötkött. 4 rödlökar. 800 g potatis t ex mandelpotatis. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g ryggbiff av nötkött 2 msk Arla® Svenskt Smör ½ tsk salt 2 krm svartpeppar 4 rödlökar 1 msk Arla® Svenskt Smör 1 msk äppelmos Ugnsstekt potatis. 800 g potatis t ex mandelpotatis 1 msk Arla® Svenskt Smör eller rapsolja 1 tsk salt ½ dl grovhackad färsk timjan
Då och då kommer suget efter en lättstekt biffmed traditionella tillbehör. Rör ner senap, vinäger och Worcester, låt puttra medan du steker köttet ochsötpotatisen i varsin panna
Skiva en oförskämt tjock skiva av din vitlökssmör vid servering och låt det sakta dreggla ned över den rödrosa ryssbiffenoch du har en måltid värdig den finlandssvenske rysskaptenen Henrik Lindström
Saftiga köttfärsbiffar i krämig sås med rödvin. Råstektmandelpotatis till och gräddsås som fått koka nästan en timme, den ska ni prova för den borde nästan ätas med sked
Värm en större panna med lite rapsolja lägg i potatisenoch stek på medelvärme till potatisen nästan är mjuk, lägg i lökenoch svartkålen och låt det mjukna medpotatisen
Servera genast biffarnamedlök, sky och den stekta potatisen samt nyklippt persilja. Tärna potatisoch stek i smör och olja på medelvärme till den är mjuk
Stek potatisen i en rejäl klick smör på medelvärme tills den fått färg och mjuknat. Till den här rätten serveras salvian friterad tillsammans med en gräddig sås på dijonsenap och kalvfond
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.