Renskav med grädde och kantareller Tro det eller ej. Ibland är det svårt även för mig att finna inspiration och det känns som att det inte ens är värt att ställa sig vid spisen om man inte får laga den där ”riktiga” helgmaten Karlstein
Klassisk pepparsås med grönpeppar och whisky Jag såg ett avsnitt av Sveriges mästerkock nu i veckan. Utslagningstävlingen gick ut på att bland annat göra en klassik pepparsås Karlstein
Fläskfilégryta med fem sorters peppar, bacon och purjolök Det här har jag gjort en variant på förut, fast då med västerbottengratinerad potatiskaka som tillbehör Två små kök
Högrev med asiatisk inspiration Nu ska ni få ett middagstips som ni kan spara till en dag som ni har några timmar över att laga till middagen Mårtenssons kök
Annas Skidåkargryta Allt är så tyst och stilla det är bara liftens jämna lunk som ackompanjerar mina runda svängar nedför backen Mimmis Mat