Till serverade jag såklart en riktigt fet bearnaisesås som ni har recept på här. Förrätt, tillbehör. Det blev en pastasås som jag hade färskskurna grönsaker och köttrester i
Alla helger i augusti är uppbokade med släktträffar och en weekendresa till Helsingborg och Helsingör med mannen, och ikväll blir det after work med gamla polare
Montera allting på tallrikar, jag gjorde så att såsen lades först somen spegel, därefter sattes en klick av det stekta grönsakerna påochtill sist på toppen trancherad kycklingfile
Även de grillade tortillarullarna med guacamole och mozzarella hämtade jag därifrån. Jag hittade receptet i Lisa Lemkes utmärkta bok "Till grillat" som jag köpte i somras
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Rör om tills osten smält. Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.