Koka upp buljong med limesaften och kokosmjölken. Ta i den gröna currypastan och ingefäran. Lägg ner kycklingen och grönsakerna, låt koka i ca 7-10 min, beroende på storleken på grönsakerna
75 g smör3 ägg2 dl strösocker1 tsk vaniljsocker2 1/2 dl vetemjöl1 1/2 - 2 dl svarta vinbär (sköljda och torra, eller frysta)Ströbröd eller kokos till formenSmörj och bröa en ca 22 cm i diameter rund form med avtagbar kant
. Hej på er. Det var ett tag sedan nu. Har hållit på med att pärla en del. Har blivit helt kär i makramé nu så det blir endel armband med makraméknutar
Jag lagade här om dagen egen röd vinbärscurd. Istället för att använda citronskal och saft så kokade jag ihop röda vinbär, lite vatten, citronsaft och lite rivet citronskal
Inför middagen med familjevänner så gjorde jag den som en tårta och inför tårtkalaset med mina vänner skar jag den i mindre bitar så det blev mer som bakelser
Recept. turkost. sön, 2013-07-28 17. 56. 3h 0min. (0). Hallonmousse, gör såhär. Kör hallonen till mos i mixer. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter
Eftersom Nea ju fyller år idag och mormor ska komma på eftermiddagsfika så passade jag på att baka ännu en variant på "röra ihop kakan" som jag bakade igår
Jag är inte överdrivet förtjust i rotfrukter, det ska erkännas. Men det är nyttigt och billigt och så gott som varenda matbloggare vittnar om deras förträfflighet så jag tog tag i saken och gjorde en rotfruktsgratäng
God fortsättning på er. Nu är jag tillbaka efter en liten bloggsemester, tuta om ni saknat mig, haha. Bjuder här på ett riktigt bra förslag till en god och supernyttig middag för en billig penning