Bräserad älgbog med rotfruktspytt och savoykålsfräs
Smått & gott
Smått & gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg älgbog
  • 1 tsk havssalt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 50 g smör
  • 2 st morötter
  • 200 g rotselleri
  • 2 st gula lökar
  • 7 dl rödvin
  • 3 msk viltfond
  • 50 g smör
  • 600 g potatis
  • 200 g palsternacka
  • 200 g morot
  • 3 msk smör
  • 3 msk flytande honung
  • 225 grader
  • 20 min
  • Smör
  • Grönsaksbuljong
  • Smör
  • Grönsaksbuljong
  • 1-2 dl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.