Lite allt möjligt från kylen, en mängd kryddor och en burk kokosmjölk ger en riktigt god curry. Tillsammans med lite ris blir det helt enkelt en smarrig middag på nolltid
Det är inte ofta jag säger att min egen mat är absurt god. Jag är helt klart den otrevligaste gäst jag någonsin bjudit på middag, så mycket som jag klagar
Grillade kronärtskockor med chili, citron och vitlök 4 portioner, 90 minuter Blir egentligen bäst om man har en klotgrill med lock så att man kan grilla dem riktigt länge
Dessa pannkakor är helt fantastiska. De är lätta att göra och man håller sig mätt länge. De är även veganska och fria från både gluten, socker och mjölk
3 morötter skurna i mindre bitar,kokta5-7 potatisar,kokta(skär potatisen i mindre bitar så går det snabbare)ca 8- 10 broccolibuketter,kokta(kan kokas med morötterna)en gul lök,finhackad1 stor vitlöksklyfta,pressad1,5 dl smulad feta ost1 dl grädde1 dl ströbröd + 1-2 dl till för panering2 äggmatoljasalt,pepparBlanda grädde och ströbröd, låt svälla en 5 min
Enkla rödbetsbiffar med kall jordnötssås. Ingredienser. / ca 170 g koka kikärtor / ca 230 g kokt rödbeta / 3 msk vatten / 1 tsk salt, mer efter behag / 1 1/2 tsk fiberhusk / 1 pressad vitlöksklyfta
Skala lök, morötter och vitlök och riv sen dessa fint antingen på ett rivjärn eller matberedare. Blanda ihop med kryddorna, ägg och ströbrödet lite åt gången tills det får en konsistens ungefär som köttfärs