Strö över osten och smaksätt med salt och peppar. 11 dl parmesanost. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 zucchini 2 vitlöksklyftor 2½ dl Kelda® mellangrädde ½ dl hackad färsk timjan 1 dl parmesanostGör så här Skär zucchinin i skivor och sedan i bitar
Det är busenkelt att göra sin egen pesto, det är det inget snack om, dock är både parmesan och pinjenötter dyra råvaror så vill man göra det lite ekonomiskt för sig (passar bra för en som förbrukar mycket pesto) kan man byta ut dessa ingredienser mot en billigare hårdost med styrka, ex
Smaka av med salt och svartpeppar, tänk dock på att buljongtärningen ger mycket sälta. Krydda med salt och svartpeppar, och lägg en klick smör på varje fiskbit
Toppa med riven parmesan och eventuellt lite grönkålschips. Adam, Ulrika, Erik och Amanda K har redan gett den väl godkänt, men återkom gärna med feedback ni med när ni provat att laga
Kommentarer
hannab72
Så gott!
Logga in eller Registrera för att kommentera.