Lägg på sparrisen på gallret och låt den bara få lite färg. Placera sötpotatisen, tofu och sparris på tallrik och lägg en stor klick tzatziki vid sidan om
Bryt av botten av sparrisen, lägg i en ugnssäker form, ha på olja och salt. Lägg kycklingfileérna i en plastpåse, häll över alla ingedienser och låt marineras minst ½ timme
Grilla sparrisen och lägg sedan ner dem i marinaden. 2 knippen färsk sparris1 st vitlöksklyfta1 st röd chiliSaft och skal från ½ citron3 msk rapsoljasalt & pepparBlanda alla ingredienserna till marinaden. 2 knippen färsk sparris
Sparris. Sparris. Bryt av nedre delen av sparrisen. Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek sparrisen tillsammans med pressad vitlök några minuter tills den fått fin färg
Marinerad kycklingfilé i ugn med god sås 4 port. Fredag och heeelg. Idag bjuder jag på ett smarrigt och enkelt recept som passar riktigt bra som fredagsmiddag
2013 drog igång med ett nyårslöfte om att laga fisk här hemma. Det har gått, hrm, sådär. Men nu har jag i alla fall fräst på räkor till en jättefräsch avokadosallad som marineras med bland annat chili och lime
Marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris. Mmm, den här lördagen blev det riktigt gott, nämligen, marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris och till det en rotfruktsgratäng
Blanda ihop marinaden och låt kycklingen få dra i den minst 30 min. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
Hemmagjord marinerad rostbiff serverad med potatisgratäng och sallad. Marinera i 1-2 dygn, jag marinerade bara 1 och tycker att det blev väldigt bra smak
Bryt eller skär av den nedre träiga delen på sparrisen. Pensla sparrisarna med olivolja och grilla runt om i 5-7 minuter, var försiktig så de inte bränns. 2-3 knippen sparris
Skär bort den nedersta delen på sparrisstjälkarna. 1 knippe grön grön sparris (450 g). Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.