Fylld kycklingfilé. Jag fick en hel del uträttat och både smått och gott fick följa med hem. Nu tänkte jag bjuda på ett kycklingreceptmedsmarrigfyllning som jag lagade ikväll
Sedan smakade jag mig fram med mera vittvin, dijonsenap, soja, en nypa chilisås (mest för sötmans skull) ochsilade av såsen efter ett uppkok och saltade och pepprade
En rätt som går fort att laga och känns lyxigmed den färskafisken, kantarellerna ochtimjanen. Skär den färska torsken ibitaroch krydda med salt, citronpepparoch pressa över litecitron
Linda några baconskivor runt varje kycklingfilé. Servera med sallad ochpotatis. Tycker man inte om sötpotatis så är denna rätt lika god medvanligklyftpotatis
Servera medPasta/risoch en sallad. (Dock kom lite för mycket olja med efter stekning, bort med den). Blanda alla övrigaingridienser (utom fetaost), krydda valfrittoch häll över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.