Lägg steken på ett ugnssäkert fat. Sätt i en köttermometer med spetsen imitten på lammsteken. Gör små hål ilammstekenochstickinvitlöksklyftoroch små rosmarinkvistar
Lägg lammstekeni en kraftig plastpåse och häll imarinaden. Lammstek. Lägg steken i en långpanna, skär skåror i köttet ochstickinvitlöksbitarnai skårorna
Putsa köttet om det behövs, gnugga incitron, fond, rosmarin, vitlök, salt och peppar i köttet. Rulla ihop köttet ochbind upp det med steksnöre eller tandpetare
Lammstekmed massor av vitlök. Gnidin steken med salt och lägg ivitlöksklyftorochrosmarin. Och nu tänker jag dela medmig av ett recept som för oss är lika självklart till påsk som julskinkantill jul
Hemma hos mig kan man lugnt säga att de två råvarorna verkligenfunnit varandra. Utöver peppar och salt lät jag de olika styckdelarna vilamedrosmarin, citron, vitlökocholivolja
Tillsätt ägget i färsen, blanda ivitlökochrosmarin, krydda med salt och peppar. Det finns flera fina sätt att smaksätta sitt lamm på ochidag föll lusten till smakvännerna citron, samt vitlökochrosmarin från husets täppa
De här köttbullarna kreerades till påsken, men eftersom jag gjorde en stor sats när jag ändå var igång gjorde jag också några lite större bullar, som maken och jag festade på i förväg tillsammansmed pasta och god pindjur
Till detta körde jag in en stor plåt med en massa olika rotfrukter iniugnen. Rotfrukter iugn. Så jag satte på en stekpanna med olja, och sedan la jag i en massa "klumpar" av smeten i stekpannan och trycka ut tillbiffarmed en stekspade
Lägg i den i en oljad ugnsform. Blanda hackade örter medvitlök, citronskal, salt & svartpeppar. Repa bladen från persilja, timjanochrosmarin – ochfinhacka dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.