Helstekt biff med whiskysås och rotsakskaka
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 2 vitlöksklyftor
  • / 0,5 rödlök
  • / 1 msk fransk senap
  • / 0,5 msk tomatpuré
  • / 0,5 kruka finhackad timjan
  • / 4 msk kalvfond
  • / 1 dl lätt
  • / 1,5 dl vatten
  • / 2-3 dl vispgrädde
  • / 2-3 msk citronsaft
  • / 2-3 tsk worcestershiresås
  • / 1 tsk chilisås
  • / 0,5 kalvbuljongtärning
  • / 2 msk smör att fräsa i
  • 1 gul lök
  • / 3 vitlöksklyftor
  • / 0,5 kruka timjan
  • / 100 g fetaost
  • / 1 dl vispgrädde
  • / 0,5 dl mjölk
  • / 400 g fast potatis
  • / 1 palsternacka
  • / 1 morot
  • / 2 msk smör att fräsa i
  • 1 kg utskuren biff
  • / 5 msk hel svartpeppar
  • / 2 msk flingsalt
  • / 0,5 dl olivolja
  • 100 g smör att steka i
  • 55 grader
  • 15 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.