Till kvällens middag bestående av baconlindadkyckling och råris valde jag att göra två såsiga tillbehör i form av en kall yoghurtsås med smak av citron- och örter och en ärtpesto
Servera med en god guacamole. Servera med guacamole. -Mama Skogly ♥ Servera med en god guacamole. 1-2 port1 kycklingfilé6 baconskivor0,5 burk Creme bonjour grekisk vitlök6 jalapenoskivor (inlagda)Skär kycklingfilén i 6 bitar och banka ut dem med baksidan av en tung kniv. 1 kycklingfilé
Kycklingen ”grillade” jag i vår grillpanna i olivolja jag smaksatte den med. Linda om två sparris med en eller två skivor bacon, stek på hög värme i smör tillsammans med lite Himalayasalt
Idag är det min man som har stått för middagen och det blev baconlindadkycklingfilémed parmesanost, pestosås och kokt potatis och det blev väldigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.