Ta i champinjonerna och låt dem få lite färg, ta sedan i löken och fräs ett par minuter. Spola av med kallvatten och dela dem sedan mittitu och plocka isär löken
frågar mina barn. Krydda önskat antal fläskkotletter med paprikapulver, salt. mindre. av med två msk crème fraiche, soja, buljong, dragon, söt senap, gelé, salt och
Börja med att skiva baconet och stek det knaprigt, hacka under tiden löken och persiljan. När baconet är knaprigt lägger du i löken så den får fräsa med tills den är mjuk, blank och fin i baconfettet
) Bilden är gammal, och troligtvis den fulaste matbilden so far på min blogg, och den skarpsynte ser att den tagits innan jag satte igång med plastbantning av köket
Servera med en god sallad, ät och njut. Häll efter behov milda minimat över, salta och peppra. Sätt in i mitten av ugnen minst en timma, tills potatisen mjuknat och fått färg
Men i fredags gjorde min man en gammal favorit i vår familj - saffranspasta med kräftstjärtar, och den här middagen är bara för god för att inte dela med sig av så kameran åkte fram och här kommer receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.