När jag såg fotot i mat. såklart -bloggen blev jag genast sugen på soppa. Maken var som vanligt skeptisk när jag sa att vi skulle göra soppa, men han blev positivt överraskad
Denna rätt hittade jag på charmiga bloggen Bara en kaka till och som hon själv skrev så är det väl egentligen inget öländskt med denna rätt men hon tyckte det lät bättre än Kylskåpsrens och jag håller med
För att vi även ska få lära känna Helena lite bättre så har hon fått svara på mina frågor. Och så blir det ju som ett litet register för mig själv också, med alla mina recept
Halloumi kan man få ett plötsligt sug efter, smaken, koncistensen, mmmm det ÄR gott. Speciellt tillsammans med en matig sallad, en god yoghurtsås och ett gott bröd till
Äntligen har jag fått ändan ur vagnen och fixat Langos, som jag längtat. Älskar verkligen dessa godbitar och det är inte krångligare att göra än en pizzadeg
Nu ikväll har här mumsats smörgåstårta, så himla gott. Detta är min absoluta favorit när det gäller smörgåstårtor och den görs lite då och då när det vankas kalas
Första gången jag åt den här fantastiska salladen, var på en lunchrestaurang i Seattle. Vi hade shoppat hela förmiddagen och släntrade in med påsar och siktet inställt på något blodsockerhöjande
Förra inlägget handlade om kakan på svärmors födelsedag. Idag handlar det om varmrätten. Jag har länge känt mig skeptisk till waldorfsallad, då jag inte riktigt gillat selleri
Om ni inte redan har upptäckt webtidningen Le Parfait, så måste jag verkligen rekommendera den. En trevlig gratistidning på nätet med bra recept och vackra foton
De stora hamburgerkedjorna har mer eller mindre alltid temaveckor eller någon ny temaburgare. Jag brukar aldrig köpa någon, det är händer rätt sällan att jag köper någon ur det ordinarie sortimentet också