3-4 dagar
Måtten jag brukar hålla när jag gör pastasallader är EN del sallad, en halv del kyckling och en halv del pasta. Tillbehör som sås efter tycke och smak. Då brukar det bli som bäst tycker jag!
Idag åt vi kycklingsallad till lunch, gott och fräscht. Kycklingsallad. Kombinationen medfetaost, soltorkade tomater och svarta oliver tycker jag är väldigt god
Så det fick bli en kycklingsalladmed färdiggrillad kyckling, för ärligt talat – den utklassar nästintill all kyckling som tillagas själv – serverat med en mix av godsaker och toppat medfetaost, pistagenötter och marinerade polkabetor
Det blev mycket godare än köpt sweetchilisås, eller helt annorlunda - sötare i ochmed den goda honungssmaken och starkare, köpt sweetchilisås är mildare och mer "bulk" än smak i jämförelse
rör ner med bulguren och droppa lite citronsaft över. Servera medchilisåsen. Smakade lika gott och fräscht som det ser ut, väldigt enkelt var det att göra också
Krydda med lite salt, peppar och rosmarin. Låt kycklingen stå i marinaden medan potatisen tillagas. Skär kycklingen i småbitar och ha ned dem i marinaden
Det kan vara knepigt att veta vilken dryck som passar till maten och även detta löser vi i ovan nämnda brev med handplockade drycker, helt skräddarsydda för varje enskilt recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.