Skölj zucchinin och skär den i 5 mm - 1 cm skivor. När den är liten kan du gärna behålla skalet. Vänd skivorna i mjölet, sen i vispade ägg och till sist i ströbrödet - ikväll blandade jag i även riven färsk parmesanost
Förr var krossade tomater mer eller mindre en stapelvara i Miss Meisters kök. Kanske var det i vevan då jag minskade på djurköttet som även krosstomater minskade för numera är det väldigt sällan jag använder burktomater
Ingredienser. 1 burk kikärtor2-4 msk Tahini (rinnande sort)saltNymalen svartpepparsaft från minst en citron1- 6 tsk malen spiskummin1 stor knippe finhackad koriander1 pressad vitlöks klyfta1-3 msk olivoljaGör så här
Äntligen fredag och lov. Varför då inte börja kvällen med lite bubbel och cheviche. Dessa härliga förrätter står just nu och gottar sig i kylskåpet i väntan på att barnen ska bli klara med läxor och R komma hem från jobbet
Lägg den skivade auberginen på en plåt eller ett fat och strö över lite salt. Låt stå minst 3 minuter. Torka av vätskan som bildats och stek skivorna i olivolja tills de fått fin färg