Igårkväll bakade jag denna vansinnigt goda, sega, knäckiga paj med hallonoch blåbär. Ja, jag har tjuvsmakat en sked på fredagsfikat redan, ville ju veta hur seg ochknäckig den blev
IngredienserPortioner. ca 40 bitar 2 dl florsocker 150 g turkisk peppar 300 g marshmallows 2 påsar geléhallon (à 170 g) Fler smaker Salt möter sött 200 g fudge (skuren ibitar) 1 1/2 dl salta hackade jordnötter Persikosmak 160 g halverade persikogelegodis 2 dl rostad kokos 1 tsk chiliflakes Gröna grodor och grönpeppar 25 grönagrodor gelegodis (ibitar, ca 200 g) 2 tsk mortlad torkad grönpeppar Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
I går var vi bortbjudna på fikatill sambons son och svärdotter, så jag tänkte att ja skulle baka något smaskigt att ta medGlutenfritt så klart, hade aldrig prövat denna paj, men den blevklart godkänd av alla som åt den
IngredienserVaniljyogurt Banan Frysta hallon Frysta blåbär (Ingredienserna är efter smak, prova dig fram) Gör såhär * Häll i yougurt i en skål eller direkti saftkannan
Blanda i lätt tinadehallon. Idag fyllde mannen år ochlite tårta var beställd. Supermumsig. Det blev marängbottnar med kardemummasmak och en kokos- ochhallongrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.