Klä smörgåstårtan med gurkskivor runt om på kanten. Bred ut 1/3-del av fyllningen på det understa lagret. 1 msk hackad dill. 10 skivor rökt lax. 189. 189
21 Jun. 10. Och så till smörgåstårtanr 2. Kommentar 21 J. 23. Smörgåstårtanr 2. 0kommentarer. Det är en fyllning med ost och skinka samt en grönskasfyllning gjord på gurka, vitkål, färskost, creme fraiche och örter
Ibland gör vi en jättegod varm smörgåstårta, som jag bara måste dela med mig receptet av. Rör ihop creme fraiche och philadelphiaost och blanda ner i baconröran
Bred ut hälfen av baconröra, lägg på ett lager bröd till. Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka och bacon som fyllning
Den här smörgåstårtan gjorde jag till far i helgen. Plastfolien är ens bästa vän i dessa lägen, så med en tajt inlindning slapp smörgåstårtan se fullständigt vanskapt ut dagen efter
Alltså den här smörgåstårtan. Receptet på smörgåstårtan hittade jag hos Smaskelismaskens. Låt puttra under lock i ca 1 timme. Gratinera i 225 grader i ca 15-20 minuter. 1 pressade vitlöksklyfta. 1 msk chilisås. 1 tsk salt. 1 pressade vitlöksklyfta. 1 msk chilisås. 1 tsk salt
Täck hela smörgåstårtan med denna röra. Bred ut 1/3 av röran på första lagret. 1½ dl gräddfil. 1½ dl citronmajonnäs. 1½ dl vispad grädde. 370 g tonfisk i olja (2 burkar á 185g). 4 msk färsk hackad gräslök eller 1 paket frusen gräslök. 1½ dl gräddfil. 1½ dl citronmajonnäs. 1½ dl vispad grädde
1 förpackning hönökaka med 6 halvor. 1 purjolök. 1 röd paprika (vi använde bara en tredjedel). 1 paket rökt skinka (120 gram). Grädda i 10 min på 200 grader. 1 förpackning hönökaka med 6 halvor 2 paket bacon. 1 purjolök 1 röd paprika (vi använde bara en tredjedel). 1 paket rökt skinka (120 gram)
En mumsig smörgåstårta som serverades med sallad och vitlökssås. 1 creme fracihe. Gratinera i 225 grader i ca 15-20 minuter. Låt puttra under lock i ca 1 timme. 1 creme fracihe
Baconröra. mingodasida Det var min kära sambo som överraskade mig med denna goda smörgåstårta. Bred ut hälften av baconröra, lägg på ett lager bröd till
Denna goda smörgåstårta bjöd jag på när sonen fyllde 10 år. Det här behöver du till en smörgåstårta (6 personer). 1 paket med polarkaka = sex halvmånar. 1 creme Frachie 250g. 1 gul lök. Gratinera i 225 grader i 15-20 minuter. 1 paket med polarkaka = sex halvmånar. 1 creme. 1 gul lök. 15-20 minuter Se
Smörgåstårtan görs i fyra lager. Lager nr1. Lager nr 2. Blanda ihop den fint delade skinkan med crème fraiche, hackad purjolök (halva purjolöken) och 1½ dl riven ost, krydda med cayennepeppar, paprikapulver och peppar. Lager nr 3. Blanda ihop de 3 kokta äggen som hackas och 6 msk kaviar, resten av purjolöken och de skalade räkorna och 1/3 av majonnäs mixen (se lager nr 4) till en röra som läggs ut på Hönökaka nr 3. Lager nr 4. vispa 3 äggvitor till hårt skum, blanda sen försiktigt ner 16 msk Majonnäs i den hårt vispade äggvitan. 15 minuter i 225 grader. 1 gul lök. 1 dl grädde. 1 purjolök. 150 g rökt skinka. 16 msk majonnäs
Räcker till 4 tunnbröd / ett lager på smörgåstårta. Röran blir allra godast om den får gotta till sig i skålen, eller på bröden, i kylen i ca 12 timmar. 1 liten rödlök. 100 gr kokt skinka. 1 tsk citronpeppar
Smörgåstårta LCHF – Paleo. Smörgåstårta à la Ecocaféet. Vi har slagit våra kloka huvuden ihop och tagit fram en smörgåstårta som passar alla oss som njuter av LCHF och Paleo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.