Sedan tog jag drink nr 2 av Ultra detox + 2 piller Ultra Balans. Jag tog 2 dl kokosmjölk + 2 msk chiafrön + 1 krm vaniljpulver + citronskal och saft från halvcitron. 1-2 ägg. 1. Mellan lunch och middag blev det igen ett glas med Ultradetox + 2 piller av Ultrabalans. 1 krm vaniljpulver. 1-2 ägg
Tredje dagen med min detox bestod som vanligt av en kopp med detoxte med citron och kokosolja i, färskpressad juice (denna gång på rödbetor, morötter, ingefära, stjälkselleri och grape), smoothie på avokado, babyspenat, jordgubbar, kiwi, svarta vinbär, banan och havremjölk, ugnsrostade grönsaker som morot, broccoli, aubergine och zucchini med olivolja+ghee och örtsalt på och sist men inte minst ett mycket gott mellanmål
- det går inte att gå ut och öla när man detoxar, det går knappast att gå ut och äta. Detoxandet började den 10 april och avslutas den 24. Rostade grönsaker med fetaost Du behövermorötter palsternackor 1 sötpotatis 4 rödbetor 2 msk olivolja 1msk honung 2 tsk balsamvinäger torkade örter. basillka/origano/timjan1 paket fetaostvalnötter, pumpakärnor Gör så här Sätt ugnen på 225 grader. 1 sötpotatis. 1msk honung. 1 paket fetaost
Morgonprocedur var samma som föregående dagarna, dvs shot med korngräs, Ultra Detox + Ultra Balans, varmt citronvatten + kokosolja och till sist shot med maca- och maquipulver
1 dl blötlagda pumpafrön. 1 tsk salt. 1. Grädda i mitten av ugnen, 140 grader, ca 1,5 timmar med ugnslucka på glänt. Jag tog ut plåten efter 1,5 timmar och skar allt i rutor. 1 dl blötlagda pumpafrön. 1 tsk salt
Nu har det gått en vecka på min detox kur och det går suveränt. ( 1 glas). 1 päron. 1/2 avokado. 1/2 citron. ❤️ 1 glas. 1 päron 1/2 avokado en näve bladspenat. 1/2 citron en bit ingefära
DAGENS RECEPT 15-02-08KINESISK BIFF MED LÖKNågot mer snabblagat, aptitretande och bekvämt än kinesisk biff med lök kan man knappast tänka sig. 4 portioner500 g benfritt nötkött av innanlår1 msk matolja1 tsk salt2 krm svartpeppar2 msk soya1 dl vatten4 - 5 stora gula lökar3 dl vatten1 krossad vitlöksklyfta1 msk potatismjöl eller maizenaSkär köttet i mycket tunna strimlor. Låt rätten sjuda sakta under lock ca 15 minuter. Ca 15 minuter att förberedaCa 15 minuter att efterstekaBilligare. Tillsätt mot slutet av efterstekningen 1 liten burk smörstekta champinjoner och smaksätt rätten med litet ingefära och ev litet farin. Från Nya Mästerkocken 1985 Du kan bjuda den både till fest och vardags
Detoxa med juicer och smoothies är något jag på senaste tiden har varigt väldigt nyfiken på, så idag var min första dag med att detoxa och jag kommer fortsätta med det varje måndag i sexton veckor
Eftersom jag vill dela med mig lite av min detox kur så måste jag skriva upp alla mått annars brukar jag bara hälla i det som jag har hemma och det brukar för det mesta bli gott
DAGENS RECEPT 15-03-22. 1½ tsk salt. 1 ägg. 1 finstrimlad purjolök. 1 dl vitt, okryddat ströbröd. ca 150 g god ost i skivor. bara 1 dl vätska att späda med. Till 8 - 10 portioner. Grädda färsen i ugn vid 175 grader ca 45 minuter eller tills den fått lätt färg och verkar genomgräddad. Är köttsaften som sipprar ut fortfarande röd måste du steka färsen ytterligare ca 10 minuter. Gör färsen som i vårt recept, men blanda i 1 dl rårivet rotselleri och 1 dl rårivet syrligt äpple. Späd med vatten, men ta bara 1½ dl vätska till vårt recept. Tillsätt den strimlade purjolöken men också 1½ dl finhackade inlagda rödbetor, 2 - 3 msk kapris och 3 msk hackad persilja. Från Nya Mästerkocken 1984 4 - 6 portioner. 1½ tsk salt. 1 ägg 1 finstrimlad purjolök. 1 dl vitt, okryddat ströbröd. ca 150 g god ost i skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.