Så då blir det denna familjefavorit – hårt tunnbröd med kumminsmak. Tunnbrödet finns redan på bloggen men lägger upp det en gång till då det var ett av de tidigaste recepten in på sidan och jag vill gärna lyfta fram det igen
Glutenfritt långpannebröd med oilvolja, timjan och flingsalt. Glutenfritt bröd/bullar den. Idag ska jag dela med mig av ett recept på ett gott, lättbakat och användbart och glutenfritt bröd som jag bakade i en mindre långpanna/ugnsform i helgen
Dessa går att göra goda tunnbrödrullar av och det gick snabbt att göra så ny favorit i hemmet. Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida
I helgen bakade jag fluffiga härliga tekakor som var glutenfria. Lyckan i en liten ask när de smakade så fantastiskt gott alltså och konsistensen var precis som tekakor bakade med vanligt mjöl
Jag är den enda som äter glutenfritt i familjen så vid sånna här tillfällen köper vi en påse vanliga korvbröd till dom och idag kastade jag ihop de här tunnbröden åt mig
Stek upp samtliga degkakor till fina, gyllenbruna mjuka tunnbröd (glödhoppor). Brödet är lätt att göra, glutenfritt, äggfritt och även mjölkfritt om du använder laktosfri filmjölk
Tar några minuter att göra och är de absolut godaste jag har smakat. Jag har saknat goda wienerbröd så mycket och utan att veta att det var så här lätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.