Strimla en kycklingfilé och lägg ner i vattnet. ½ kycklingbuljong. Koka upp 6 dl vatten med lite Vegete eller halv kycklingbuljong. Ansa och tärna fint 2 stjälkar selleri och 1 röd paprika och blanda i soppan. Tillsätt en burk kokosmjölk (165g), 100g skivade champinjoner, 2 tsk rödcurrypasta och lime saft av en lime. 1 kycklingfilé. 1 röd paprika. 2 tsk rödcurrypasta (puré)
När kycklingen börjar bli genomstekt, tillsätt currypastan och låt den fräsa med i nån minut. Är två burkar, den ena medrödcurry pasta och den andra med grön curry pasta
Den första rätten vi gjorde var denna kycklinggrytamed kokosmjölk. Skär kycklingen i strimlor. För forskningen visar att barn med kunskap om matlagning och mat har bättre förutsättningar att ta hand om sin hälsa även som vuxna
Ha i kycklingen, koksmjölken, currypastan, fonden. Skär kycklingen i mindre bitar. Smaka av medrödcurry pasta då det ofta är lite olika styrkor beroende på fabrikat och tycke och smak
Men hjälp av lite nyheter från Santa Maria, Asian spices går det lekande lätt. Kyckling Paneng Gai är en välkänd kycklingrätt från Thailand smaksatt med thailändsk rödcurry, galanga och kokosmjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.