Svenskt klassiskt tilltugg i form av gubbröra med potatis på grovt bröd. Gubbröra. Lägg ett lager potatis på brödet, täck med gubbröra och garnera med en dillkvist
Blanda samman alla ingredienserna. Fördela degen på bakplåtspappret i en långpanna. Strö på lite potatismjöl på bakplåtspappret innan degen läggs på så släpper kakan bättre
Ingredienser Portioner. 4 2 kalla hårdkokta ägg 4 medelstora kalla kokta potatisar 100 g ansjovisfiléer 2 msk finskuren gräslök 2 msk finskuren dill 1 dl crème fraiche 2 msk majonnäs 2 msk kaviar salt och svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Och min farmors mjöd, det är den absolut godaste. //Matilda Farmors mjöd. Jag och min farmor har en årlig tradition där vi tillsammans brukar laga en stor sats med mjöd, passligt till valborg och första maj
Jag kavlade dom liiite för tunna, men smaken var farmors och yngsta sonen bara älskar dom. Jag kavlade dom liiite för tunna, men smaken var farmors och yngsta sonen bara älskar dom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.