Tillsätt honung, smör, salt ochhavregryn. Var dock noga med att degen inte blir för fast, för blir det för mycket mjöl blir bröden torra och inte alls goda
Häromdagen när vi skulle ha lunchgäster på besök gjorde jag en ny djupdykning och hittade ytterligare en burk finfina björnbär, som jag plockade tillsammans med L, svåger och svägerska i Torekov i somras (blogginlägget är däremot från året dessförinnan)
Ludvig ville inte ha frön i och på frallorna, men havregryn gick han med på. Lite läskigt med köpebröd faktiskt, med tanke på hur länge det håller sig innan det blir torrt
Dela medhonung. Rör ner honungoch salt. Tillsätt havregrynsblandningen+resten av mjölken som är varm(kontrollera så det ej blir för varmt degspad) och rör om tills jästen löst sig
Glutenfritt långpannebrödmed oilvolja, timjan och flingsalt. Idag ska jag dela med mig av ett recept på ett gott, lättbakat och användbart och glutenfritt bröd som jag bakade i en mindre långpanna/ugnsform i helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.