Mys med mezemiddag
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Tabbouleh
  • 2 dl finhackad bladpersilja
  • ½ dl finhackad mynta
  • 1 dl kokt bulgur
  • 1 dl finhackade tomater
  • ½ dl finhackad salladslök eller purjolök
  • 4 msk olivolja
  • 4 msk pressad citron
  • salt & svartpeppar
  • Libanesisk kyckling
  • 800 g benfri kyckling, i mindre bitar
  • 2 msk olja
  • 1 squash, skuren i mindre bitar
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • 3 msk stark ajvar relish
  • 2 msk ketchup
  • 1-2 msk dijonsenap
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk malen svartpeppar
  • 1 citron, pressad saft
  • 250 g körsbörstomater
  • färsk koriander
  • Myntasås
  • 5 dl naturell yoghurt
  • 1 liten gul lök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, pressade
  • ½ dl mynta, hackad
  • Shish kofta
  • 800 g lamm- eller nötfärs
  • 1 gul lök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 ½ tsk salt
  • 1 ½ krm svartpeppar
  • 2 tsk gurkmeja
  • 2 tsk malen kanel
  • 1 ½ tsk malen knyddnejlika
  • 1 ½ tsk malen kardemumma
  • 1 ½ tsk malen koriander

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.