Krydda med salt och peppar. Skär fläskfilén i mindre bitar. En sallad smakar bra till. Stek i teflonpanna tillsammans med svampen tills de är gyllenbruna
Tag med en slev och stick i riset så såsen blandasmed riset lite grand. Slå i de skivade shampinjonerna och låt dem brynas med i grytan några minuter
Servera med salsa och sallad. Jag älskar tex-mex (som ni kanske har märkt) och det bästa medViktVäktarna är att jag kan fortfarande äta det jag älskar – bara i måttliga mängder och/eller i andra former
Hacka ihop alla ingredienserna till pajdegen med gaffel. Skala, kärna ur och skiva äpplena tunnt. Blanda äppelbitarna med kanel och sötningsmedel och lägg sedan i en ugnsfast form
Blanda i potatis och salt. Blanda jäst, 2 tsk olja och 6 dl fingervarmt vatten i en degbunke. Rör i mjöl, ca 16 dl, lite i taget och arbeta degen kraftigt tills du får en fast och elastisk deg. Pensla en långpanna med 2 tsk olja och bred ut degen, låt det sedan jäsa ytterligare 30 minuter under duk
Blanda pastan med fraiche och pastakryddan. Krydda köttet med salt och peppar, stek i resten av oljan. Strimla löken, paprikan, halvera tomaterna och dela sockerärterna i mindre bitar
Servera med kokt ris eller klyftpoatis och en krispig grönsallad. Rör ner grädde eller creme fraiche i stekpannan, låt den koka upp och smaksätt med de övriga ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.