Klipp över persilja om du tycker om smaken. Lägg lök- ochbaconfräset ovanpå torskryggarna. Torskrygg. Strimla rödlöken och hacka vitlöken, stek tillsammans med strimlat sidfläsk i smör
Blanda cream fraiche, ost, finstrimlade soltorkade tomater och örtkryddor. Soltorkade tomater konserverade i olja ligger inte för mig, jag föredrar dem naturella vakuumförpackade
En fylld, benfri kotlettrad med rökt skinka, vitlök, persiljaochsoltorkade tomater. Är så enormt tacksam att jag är uppväxt med riktig husmanskost och mat lagad från grunden, kanske hade det inte funnits nån ”Kryddburken” om det inte vore för farmor, mamma, pappa, tant Greta och alla kulinariska middagar som vi ofta åt utomhus när jag var liten, och då menar jag inte snabbmat i korvkiosken eller Mc Donalds… (Mc Donalds fanns dessutom inte i Norrland när jag var liten
Lägg köttfärsen på och platta ut med fingrarna. Toppa sedan med klippt persilja. Jag valde en grekisk touch på rätten med fetaost samt tzatziki som tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.