Strimla köttet och lägg det i en stor bunke. Mät upp den mängd kryddor du föredrar i en liten skål. Häll olivolja och chilisås i skålen och smula ner buljongtärningen,
Ibland är det svårt även för mig att finna inspiration och det känns som att det inte ens är värt att ställa sig vid spisen omman inte får laga den där ”riktiga” helgmaten
Strimla purjolöken, skär löken i grova bitar, skölj bambuskotten i vatten. Strimla köttet. Häll i lite ny olja och woka purjolöken, löken, svampen och bambuskotten
Här ska ni få något riktigt gott - nämligen denna underbara kinesiska rätt biffmedbambuskott. Tillsätt sedan löken, bambuskott, köttbuljong, hoisinsås, ostronsås, vatten och kinesisk soja
Strimla purjolöken, skär löken i grova bitar, skölj bambuskotten i vatten. Strimla köttet. Häll i lite ny olja och woka purjolöken, löken, svampen och bambuskotten
Den här veckan har inte varit nån höjdare och jag har inte blivit av med förkylningen. Idag ska jag springa en massa ärenden, bedöma uppsatser och förbereda för middagsfrämmande
Biffmedbambuskott är en av de mestomtyckta rätter i kinarestauranger. Skölj bambuskotten i hett vatten för att få bort den konserverade smaken och låt rinna av
Tillsätt bambuskott, strimlad purjolök, svamp och hackad vitlök i oljan. Smaka av med svartpeppar. 500 g lövbiff i strimlor. 425 g bambuskott. 250 g champinjoner. 3-4 msk olja. 5 msk fisksås. 1-2 msk ostronsås. 1 msk soja. 2 mskMaizena
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.