Låt såsen sjuda lite och smaka sedan av med salt och peppar. Red av med vetemjöl eller maizena. SparrisMedan såsen sjuder och köttet vilar så blanchera sparrisen
Rostbiffmed smörslungad bladspenat och rödvinssås (bild. Här kommer då receptet på fredagsmaten (rödvinssåsreceptet har jag lånat härifrån) samt världens grymmaste guacamole (från boken Våra bästa GI-recept av Ulrika Davidsson och Ola Lauritzson) som jag tog med mig hem till Nina igår som tillbehör till köttet
Marinerad rostbiffmed balsamico, honung och kapris. Den här rostbiffen är ju superb att ha om man har många gäster eller om man ska ha buffé eftersom man förbereder den några dagar innan
Smaka eventuellt av med mer kalvfond och red av med ljus maizena redning till önskad konsistens. Hacka och fräs all lök i smör i en kastrull tills den blivit mjuk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.