Dela squashen på längden. Tillsätt lökröran och squashköttet. 2 st squash. 12 st squash 350 g köttfärs 1 st paprika 1 st gul lök 1 dl crème fraîche 2 tsk kinesisk soja 1 tsk salt 1 krm peppar Ugn. 1Lägg squashskålarna i smord eldfast form
Skala squashen och dela den på längden. ingefäran i mindre bitar och lägg bland squashen. Lägg i squashen i omgångar och sjud sakta i ca 10 min under lock (anm. Det blir mycket lag, så var inte så noga med squashen ca 3 kg stor squash
Att lägga in squash i ättikslag har jag, konstigt nog, aldrig tidigare tänkt på att göra. Jag hade en förutfattad mening om att squashen kanske skulle bli sladdrig och tråkig, men det blev den inte utan den blev väldigt krispig och fin (jag valde små squashexemplar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.