Goda hemmagjorda crème brule till efterrätt. När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
1. Ha ner smör i en skål och pressa i vitlöken. Ställ in i micron ca 30 sekunder. 2. Rör ihop majonäs och creme fraiche och ha sedan ner den micrade vitlöken
Jag vill bara tipsa er om världens godaste gå-bort-present, som man enkelt gör själv – nämligen hemmagjord Baileys, som jag ärligt talat tycker blir mycket godare än den köpa varianten
1,2 kg mjölig potatis. 50g smör. 1,5 dl mjölk. salt, lökpulver1. Skala och dela potatisen till bitar. Koka i saltat vatten i cirka 10-12 minuter eller tills den mjuknat
Här kommer det. Receptet. Både maken och jag tyckte det blev supergott. Den la sig som bomull imagen. Smeten blev lite lös, så var försiktiga när ni flippar burgarna
En så fantastiskt god pizza. Denna måste ni bara pröva. Enkla, rena och fräscha smaker. gott, gott gott. Jag hittade receptet i en sådan där tidning från ICA
Som vanligt kände vi oss sugna på att experimentera i köket, och som vanligt hade vi lite olika idéer, så det blev en varsin variant på den godaste burgaren
Men här kommer ett tips en annan rätt som även går hem hos barnen, och för dig som vuxen kan man ju alltid lyxa till med diverse olika tillbehör Hemmagjorda hamburgare, som jag kan lova ger dig pluspoäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.