. Ingredienser (4 portioner). 1 kyckling i mindre bitar8 scampi, eller havskräftor20 blåmusslor2 bläckfiskar (tioarmad calamaris), rensade och skurna i ringar4 dl paellaris eller risottoris1 gul lök, hackad2 vitlöksklyftor, hackade1 paket saffran1 liter kycklingbuljong2 paprikor, skurna i bitar1 burk hela tomater2 dl gröna ärtor, frystasalt och peppar
Det är ju en trend, eller har i alla fall varit det, att göra pulled pork och pulled beef. Jag har tidigare en gång gjort pulled pork men var också sugen på att testa pulled beef så jag gjorde nu på högrev
Skala och skär potatis och rödbetor i klyftor. Lägg i en ugnsfast form och ringla över lite olivolja. Krydda med salt, peppar och timjan och vänd runt ordentligt
Då har jag återigen hamnat inne hos Victoria på Matplatsen, efter ett tips av min svägerska. Åsa skrev att hon lätt bara skulle kunna dricka den här såsen
Gör så här. Blanda alla ingredienser till glazen i en skål. Vispa ihop. Skär tournedos av oxfilén och stek eller grilla till en innertemperatur på ca 60°C (medium)
som för övrigt finns bland mina andra recept) 800 g oxfilé. Putsa,ärna oxfilén och bryn dem i smör. Tärna paprikorna, hacka lök och vitlök, skär chilin i ringar
God söndagseftermiddag på er, alla foodies. Hoppas er helg varit lika späckad med god mat som min har varit Idag tänkte jag bjuda på ett gammalt hederligt middagsrecept igen
Tanken var att vi denna lördagskväll skulle gå ut att äta på restaurang men så kom vi på att det faktiskt är både billigare och trevligare att laga mat tillsammans hemma och så fick det även bli