Servera till den grillade fisken. Servera med dillsmör, rostadpotatisoch blandad sallad. Lägg dillstjälkar i fiskarna och bind ihop med dem med bindgarn, på ett par ställen
Servera de grillademakrillarnamedpotatissalladen. Pensla makrillarnamed soja och citronsaft. Riv äpplen grovt och blanda med tärnad potatisoch gräddfil
Servera fläskkarrén med den rostade paprikan samt zucchinin, potatisen samt melonsalsan. Ställ gärna potatisklyftornamed lite mellanrum ochmed yttersidan nedåt
Servera den nygrillademakrillenmed färsk potatis, förslagsvis smaksatt av dill, smör och salt. Lägg ut folien och salta på den, placera sedan makrillen (två om de är små) på folien och fyll med färsk dill både inne och utanpå fisken
Lägg potatisen på en plåt med blomkål, lök och paprikan, vänd allt med lite rapsolja. När de fått färg runt om lägg dem på indirekt värme med portabellon och låt allt gå klart, chévren på portabellon ska gärna få lite färg
Servera de grillademakrillarnamedpotatissalladen. Pensla makrillarnamed soja och citronsaft. Riv äpplen grovt och blanda med tärnad potatisoch gräddfil
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.