Glutenfria bananmuffins med päron, morotspulver och sesammjöl
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 väl mogna
  • 1 ekologiskt päron
  • 2 msk pressad citronsaft
  • 3 stora ekologiska ägg - sammanlagd vikt drygt 200 g 1 - 1½ dl ljust rårörssocker
  • 2 msk mörkt muscovadosocker
  • 60 g kokosnötssmör/kokosmousse - eller 50 g kokosolja
  • ½ tsk vaniljextrakt
  • 1½ dl sesammjöl
  • 1½ dl kokosnötsmjöl
  • (1 msk morotspulver)
  • (1 tsk malen kanel)
  • 2 tsk husk
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk bikarbonat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.