Tillsätt äpple, buljongtärning, vatten och grädde. Salta och peppra. 11 äpple, i tärningar. Bryn lök, vitlök och kyckling 3-5 minuter, tills kycklingen fått färg. 2 Häll bort spadet från paprikan och bryn den någon minut. 3 Servera gärna med ris, potatis, bulgur eller coucous
krydda fileérna litegrann med salt o grovmalen svartpeppar, fräs de lite gyllen i en tjockbottnad gryta ta upp dem på fat, häll i lite vatten vispa ur grytan i med den smulade osten+tomatpuré+lite svartpeppar lägg i fileérna igen( täck fileerna med vatten) men inte för mycket vatten bara ,låt småkoka i en 20-25 min ta sen upp fileerna igen låt vila medans du vispar i gräddfilen,i med paprikan låt små koka 3-4 min lägg tillbaka den delade kycklinfileerna (jag delar med en gaffel)paprikan ska ha lite tuggmotstånd smaka,kanske lite mer peppar om du vill kan du ha i en ½ -1 kycklingbuljong, salt behövs inte enligt min mening då osten är salt servera till ris. bitar ädelost a 140gr st
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.