Kalv på grönbete
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers
  • 800 g kalvytterfilé
  • Flingsalt
  • 5 vitpepparkorn
  • 1 kvist timjan
  • 1 kålrot
  • 1 morot
  • 250 g smör
  • 4 kryddpepparkorn salt
  • citron
  • 1 l vatten
  • 1 dl koncentrerad kalvfond
  • 0,5 morot 0,5 lök
  • 1 vitlöksklyfta ev en nypa socker
  • en klick smör
  • 150 g rimmat sidfläsk
  • 1 syrligt äpple
  • 6. Koka upp vatten och kalvfond

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.