30 min (det räcker för att få det krispigt om du gräddat det ordentligt innan)Det här är en av mina största favoriter, det är riktigt gott och inte mycket kolhydrater alls
Skär kylskåpskallt matfett i små bitar. Lägg mjölsorterna, matfett, salt och timjan i en skål. Finfördela matfettet med en gaffel eller med fingertopparna till en smulig massa
I helgen har vi kombinerat advents- och födelsedagsfika eftersom jag fyllt år. Många vänner gissade att jag skulle baka en tårta till mig men ni vet väl vad man säger om skomakarens barn, eller hur
Men vadå, ska hon baka sockerkaka nu, är det säkert ngn som tänker. . Jo men visst ska jag det. Det är faktiskt inte alla som läser bloggen som är experter i köket
I eftermiddag ska vi få besök och jag tänkte att jag skulle baka vår mjuka kaka bakad på kokosmjöl med smak av hallon och kardemumma som ni kan hitta i Paleoskafferiet
Med lite rivet apelsinskal på glasyren är väl kanske det godaste i världen. Jag är mycket medveten om att jag säger att allt är typ godast i världen men så är det ju
Kronans kaka har du säkert hört talas om. Det är en "urgammal" klassiker med kokt potatis och mandel. Vi gjorde den när jag gick på hushållsskola för sisådär hundra år sedan, och då serverades den ofta med en skummig citronsås till