GREKISK FETAOSTPAJ (vetefritt)
Från Sockerbotten till Hälsotoppen
Från Sockerbotten till Hälsotoppen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 6 dl bovetemjöl
  • 150 g smör
  • 3 msk pesto (jag använde nötfri eftersom jag har barn med nötallergi)
  •  
  • Fyllning
  • 3 lökar (gula och/eller röda)
  • 2 röda paprikor
  • 400 g färska champinjoner
  •  
  • Topping
  • 4 dl crème fraiche
  • 4 dl riven, lagrad ost
  • 1 msk fiberhusk
  • 3 vitlöksklyftor 400 g fetaost
  • 1 burk urkärnade svart oliver
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.