Dotter Josefinochblivande mågen Anders var hemma för att bröllopsplanera, och det blev den här laxentilllunch/middagmed grönska, fågelkvitteroch myggsurr som ackompanjemang
Skär laxenoch torsken imindrebitar. Gustav Trägårdh, den senaste i raden, har smaksatt sin crème fraichemeddill, vinägeroch svartpeppar, och den använde jag i detta recept, en soppa, eller snarare en soppgryta medfiskoch grönsaker
Smaka av medvitlökoch salt och peppar. Då har du en såsbas medväldigt koncentrerad smak. Här kommer en riktigtsmarrig förrätt, Det går bra att göra en större portionoch ha som huvudrätt också
Ihopmedlitevitlöksbröd är det en fulländad avslutning på en dag ute ifriska luften. Medans det puttrar så skär man laxeni hyffsat stora bitar/kuberoch skalar räkorna
Smaka av såsen och red sedan av den medlitemaizenaredning. Smält lite flytande smör i stekpannan och låt gul lök, vitlökoch soltorkade tomater mjukna i smöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.