En annan god kaka där mina läckra björnbär kommit till användning hittar du här. För nån vecka sedan skulle vi få en av döttrarnas svärföräldrar på middag, och då passade jag på att dyka på huvudet ned i frysen för att hitta något lämpligt att laga efterrätt av
Nu tjejer ska ni få receptet till dessa helt magiska proteinbollar. Har ni testat Bounce Balls. Kan säga att dem här är ännu godare + att dem inte innehåller några kemikalier, eller andra konstigheter
Pepparkaka är så underbart gott, att bara äta den i december är på tok för sällan. Här kommer ett recept på en mjuk pepparkaka där grundreceptet kommer från undervårttak, en underbar blogg
Vårliga smaker som passar bra i pajSyrligheten hos rabarbern gifter sig fint med ett sött knäckigt täcke i den här pajen som i just det här utförandet dessutom är glutenfri
Jag la upp en bild på en underbar glutenfri cheesecake på facebook (Flink på Glutenfritt) för ett tag sen men gav er inte receptet som kommer från Leila Lindholm, fast jag har använt glutenfria digestivekex i botten givetvis och så är jag otroligt förtjust i citron så jag använde två stycken i min cheesecake
Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Blanda ner kesellan. Blanda basmjöl, bakpulver, salt och bittermandel i en skål för sig och rör sedan ner det i smeten
Åh, jag älskar cart d´ors mascaraponeglass med skogsbärssås och pistagenötter och när jag igår såg den för extrapris i icakatalogen fick jag en idé, jag ska göra min egen mascaraponeglass
Nu när det närmar sig jultider så blev jag himla sugen på saffran. Har längre tänkt testa saffranspannkaka och nu när jag hade både färdig risgrynsgröt och saffran hemma kunde jag inte motstå att göra lite saffranspannkaka
Äntligen finns det svenska mogna äpplen så igår gjorde jag en väldigt god äppelkaka. Jag använde ett recept från det senaste numret av Elle mat&vin och gjorde det glutenfritt genom att byta ut vetemjöl mot Sempers finmix