Krämig stroganoff av fläskkarré och svamp
Milda.se
Milda.se

Krämig stroganoff av fläskkarré och svamp

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl ris
  • 2 msk Milda flytande margarin
  • 450 g fläskkarré
  • finstrimmlad
  • 1 rödlök
  • tärnad
  • 250 g färska champinjoner
  • skivade
  • 1 msk färsk salvia
  • finhackad
  • 5 msk vitt vin
  • 1 msk Slotts skånsk senap
  • 100 g Crème Bonjour Naturell
  • salt
  • peppar

Beskrivning

    Koka riset enligt instruktionerna på förpackningen

    Häll Milda flytande margarin i en djup stekpanna (och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget). Lägg i fläskkarré när Milda slutat bubbla, då är stektemperaturen som bäst. Stek fläskkarrén i ca: 3-5 min under omrörning, eller tills de har fått en gyllenbrun yta. Häll det stekta köttet i en skål och ställ åt sidan.

    Stek därefter löken och svampen i stekpannan i 3-5min, eller tills de börjar få en stekyta.

    Tillsätt salvian, vitt vin, senap och färskost och se till att allt blandas om ordentligt. Smaka av med salt och peppar.

    Häll i köttet i stekpannan igen och låt låt koka under omrörning i 3-5 min, så att köttet blir genomvarmt.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.