Det är tacksamt med mat som sköter sig själv iugnen. Det här är en sån här allt-i-ett-rätt. Går snabbt att trixaihop och efter en dryg timme är maten klar
HELSTEKT KOTLETT IUGNTILLSAMMANS MED POTATISKLYFTOR OCH CITRONMARINERAD FÄNKÅL. Men vidtillagningiugnförsvinner smaken ganska mycket så då blir den väldigtmildi smaken
Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den iugnen med ett täcke av creme fraiche. Blanda creme fraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen
Skrubba potatisen och skär den i klyftor. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg klyftorna med skalsidan ned i en långpanna och ugnsstek dem i 40-50 minutertills de är härligt bruna och frasiga. 1 kg potatis
Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den iugnen med ett täcke av creme fraiche. Blanda creme fraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen
Genom att låta potatisklyftornaliggai kallt vatten ett bra tag innan de hamnar iugnensåförsvinner stärkelsen som annars lätt gör potatisenmosig när den steks iugn
Potatisklyftorna kan frysas. Citrondipp. Potatisklyftor. Gör under tidendippsåsen. Lägg ipotatisen och blanda om så potatisklyftornablir täckta med kryddsåsen
Klyftpotatisiugn som sprayats med olivolja och kryddats med himalayasalt, svartpeppar och paprika. var ut igår kväll på stiftelsen här på liljan, dom har ju helt klart gjort en snygg ombyggnad iaf
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.