Lasagne med fisk & grönsaker
Milda.se
Milda.se

Lasagne med fisk & grönsaker

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Beskrivning

    Sätt ugnen på 200° C.

    Lägg lök, paprika, vitlök och tomatkross i en mixer och mixa till slät konsistens. Smaka av med salt och peppar.

    Koka salladslöken ca 2 minuter och kyl ner i kallt vatten (så bibehålls färgen).

    Tina spenaten i ett durkslag och pressa ur vätskan.

    Smörj en ugnsfast form och häll lite tomatsås på botten och häll sedan i lite Milda Mat och ett lager lasagneplattor.

    Fortsätt med lite tomatsås, hälften av spenaten, hälften av fisken och hälften av salladslöken. Strö över lite rivet citronskal, salt och peppar. Häll på Milda Mat och placera ytterligare ett lager plattor. Gör ett likadant lager till och avsluta med ett lager lasagneplattor och täck med Milda Mat, resten av salladslöken och riven ost.

    Grädda tills gyllene ca 35 minuter. Strössla över färsk basilika innan servering.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.