Kassler i ugn med vitlök och rosmarin
Milda.se
Milda.se

Kassler i ugn med vitlök och rosmarin

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g kassler
  • 2 skivor per port
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 gul lök
  • strimlad
  • 1 zucchini
  • i halvmånar
  • 2 msk Milda flytande margarin
  • 2 kvistar rosmarin
  • 5 msk Milda Mat
  • 200 g Crème Bonjour Vitlök
  • 320 g tagliatelle
  • 250 g gula och röda cocktailtomater

Beskrivning

    Sätt ugnen på 250°C.

    Värm margarin i en stekpanna, lägg i lök, zucchini och pressad vitlök. Rör om och stek ur lite vätska ur grönsakerna, lägg dem sedan i en ugnsform. Strö över hälften av rosmarinbladen. Fördela kasslerskivorna lite omlott över grönsakerna.

    Rör ihop Milda mat och Crème Bonjour, bred ut över kasslern. Ställ in i varm ugn och grädda 8-10 minuter.

    Koka pastan enligt anvisning medan kasslern är i ugnen. Skölj och dela tomaterna. Vänd ner tomater och resten av rosmarinen i den nykokta pastan och servera till kasslergratängen.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.