Thailändsk kycklingsoppa med citrongräs
Milda.se
Milda.se

Thailändsk kycklingsoppa med citrongräs

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 kycklingbröstfiléer
  • 2 msk Milda Culinesse
  • 1 msk curry
  • 2 Knorr kycklingbuljongtärningar
  • 2 1/2 dl Milda Mini Mat 7% eller Milda mat 15%
  • 1-2 cm ingefära
  • skalad och riven
  • 2 cm citrongräs
  • tunnskivad
  • 4 vårlökar
  • skivade
  • 100 g sockerärtor
  • 1 röd chili
  • (fröhus borttaget)
  • 200 g äggnudlar

Beskrivning

    Stek kycklingen gyllene tillsammans med curry i Milda Culinesse ca 5 minuter.

    Koka upp vatten med buljongtärningar, Milda Mini Mat 7%, ingefära och citrongräs. Tillsätt kycklingen och koka ytterligare 5 minuter.

    Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Fördela i 4 soppskålar och häll soppan över.

    Toppa soppan med vårlök, sockerärtor och chili.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.